Kit en Lijm

Connect

Connect Products is een toekomst gericht bedrijf, die gespecialiseerd is in de productie, ontwikkeling, advisering en distributie van Seal-it® kitten, lijmen en pu-schuimen voor duurzame voegafdichting in bouw- en beglazingssystemen en het verlijmen en monteren van vele bouwcomponenten in industriële- en bouwtechnische constructies. Daarnaast leveren zij Cover-it® tijdelijke afdek- en beschermingsmaterialen, voor vloeren, trappen, ruiten e.d. 

Connect beschikt over een uiterst toegewijde en ervaren organisatie, met visie en heldere kijk op de markt, welke zich onderscheid door kwaliteit, kennis en service, een team van specialisten staat klaar om ons maximaal te ondersteunen.

Technologie, praktijkkennis en klantenwensen vormen de basis voor hun productontwikkeling, met als resultaat een gespecialiseerd en breed assortiment. Seal-it® en Cover-it® producten garanderen constante topkwaliteit, duurzame en efficiënte oplossingen, voor succesvolle toepassingen, tijdens nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten.

Kwaliteit

Connect Products stelt hoge kwaliteitseisen aan haar producten en organisatie, bepalende factoren voor een optimaal bouwresultaat en een goede samenwerking met meerdere opdrachtgevers en afnemers, in elke fase van het bouwproces.

Kennis

Cover-it® en Seal-it® high-end producten worden permanent onderworpen aan zeer grondig onderzoek en effectieve ontwikkeling, volgens de laatste stand der techniek en nieuwe inzichten, kwaliteit en innovatie staat hierbij voorop.

Pagina 1 van 4
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »